Една от звездите в хитовия сериал "София ден и нощ"

...
Една от звездите в хитовия сериал "София ден и нощ"
Коментари Харесай

Звезда от София ден и нощ показа тунингован бюст на плажа

Една от звездите в хитовия сериал "София денонощно " Симона наля силикон в гърдите си, написа "България през днешния ден ".

Любимката на мало и огромно от продукцията към този момент гордо пъчи новите си бомби край морето. Гърдите на актрисата хващат погледите на мъжете още отдалече.

Калина Иванова, както е същинското име на екранната Симона, реши да се тунингова за първи път в живота си. Мацката отдавна се замисля да оголеми гърдите си, защото имала комплекс, че са прекомерно дребни.

Звездата от сериала е естествено красива и мъжкото внимание към нея е голямо, само че Калина е безапелационна, че с огромни цици по-лесно ще успее във всяко едно начинание. Някои от нейните колежки в сериала са наблъскани със силикон и Симона вижда, че жънат триумф след триумф и са още по-търсени отпреди.

Още в първия епизод на новия сезон на сериала през есента феновете ще могат да изплакнат очите с новите придобивки на бунтарката.

В началото на пролетта Калина заряза половинката си Еди Канхуш, с който играят гаджета и в сериала. Двамата бяха любимци на феновете, защото любовта им пламна още при започване на продукцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР