Една от звездите на Тоника - Ралица Ангелова, се е

...
Една от звездите на Тоника - Ралица Ангелова, се е
Коментари Харесай

Звезда от Тоника се разведе тайно

Една от звездите на " Тоника " - Ралица Ангелова, се е развела със брачна половинка си, с който дълги години бяха в листата на дребното примерни фамилии в музикалната колегия. Около чаровната брюнетка в никакъв случай не са се оформяли никакви скандални истории, а и самата тя даже един път не изневери на правилото си да държи персоналния си живот настрани от общественото внимание, над 30 години към този момент.



Социалните мрежи обаче, постоянно издават и това, което другояче може да се резервира дълго в загадка. Във фейсбук профила си Ралица към този момент се написа като " необвързана ", което нямаше по какъв начин да не направи усещане освен на виртуалните ѝ другари, само че и на всички останали.

За някогашния брачен партньор на певицата не се знае съвсем нищо, също така, че е музикант, само че не измежду известните имена у нас. От него Ралица има наследник - Кристиян, написа Шоу Блиц.

Каква е повода за раздялата сред двамата към момента не излиза наяве, само че по всичко наподобява, че Ралица Ангелова е решила да направи мощен рестарт на персоналния си живот
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР