Една от звездите на събитието Concours d'Elegance в италианската Вила

...
Една от звездите на събитието Concours d'Elegance в италианската Вила
Коментари Харесай

Как се маневрира с една от най-скъпите коли в света

Една от звездите на събитието Concours d'Elegance в италианската Вила д'Есте, която се прави оценка на сумата от 28 милиона $, мъчно се добра до мястото, където трябваше да бъде изложена. Става дума за модела Rolls-Royce Boat Tail.

Факт е, че пътеките във емблематичната вила са доста тесни, а извънредният кабриолет Rolls-Royce доближава дължина от цели 5.8 метра. Шофьорът на въпросния извънреден модел постави доста старания с цел да стигне до мястото на излагане на колата и на два пъти беше " на косъм " от стените.

`Как

Трябва да се означи, че притежателят на въпросния Rolls-Royce не е зад кормилото. Разбира се, колата е застрахована, само че въпреки всичко възможна вреда би била притеснителна, както за производителя, по този начин и за притежателя на автомобила.

Припомняме, че това е вторият от трите изключителни автомобила Rolls-Royce Boat Tail. Преди време в детайли ви запознахме с първото копие на кабриолета, което звездите Бионсе и Джей Зи купиха за себе си. Вторият автомобил се отличава със седефен бежов цвят и интериорна обшивка с перли.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР