Една от звездите на националния отбор и ново попълнение на

...
Една от звездите на националния отбор и ново попълнение на
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Добре съм психически, нямам никакви проблеми

Една от звездите на националния тим и ново попълнение на хегемона в българския футбол Лудогорец - Кирил Десподов, приказва след загубата с 1:3 от Унгария. Крилото влезе в игра през второто полувреме и се отличи с няколко положителни пробива.

" Как да е положително настроението в тима след този мач. Тежко е. Много време чакахме този мач и най-после по този начин се случи, че ни победиха с две положения за първите два гола ".

" Мисля, че не бяха по-добри от нас. Последните 30 минути направихме по-добри офанзиви, само че ни вкараха 3-ти гол и той ни довърши. Аз не бях пренавит. Влязох стимулиран и дадох всичко от себе си. Мисля, че и другите момчета не бяха пренавити. От доста години не сме имали толкоз значим мач. Мисля, че играхме доста по-добре от тях ", продължи Десподов.

" Как по този начин в този момент накъде? Ние сме експерти. След 3 дни имаме мач. Трябва да се опитаме да забравим този, впреки че ще е доста мъчно. Мисля, че тимът играе доста по-добре от преди. Има класа. Не го споделям да се извинявам, само че мисля, че шансът беше на тяхна страна ".

" Не съм се изненадал, че не бях титулят. Мисля, че треньорът взе вярно решение, защото не съм играл от 2 месеца. Не бях подготвен да се включа от първите минути ".

" Нормално е да има реплики от трибуните. Добре съм псически, нямам никакви проблеми. Все отново аз съм експерт. По тематиката няма да разясня нищо. Имам мачове за националния тим - през днешния ден не игра ЦСКА, не игра Лудогорец, не игра Левски. Коментирам единствено националния тим. След това ще изляза на конференция и ще кажа всичко, което желая да кажа ", приключи Кирил Десподов.
 България загуби с 1:3 плейофния бараж за Евро 2020 против Унгария
Мечтата умря! Унгария изхвърли България от борбата за Евро 2020

" Лъвовете " изгубиха с 1:3 дълго чакания бараж, груби неточности провалиха селекцията на Дерменджиев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР