Една от звездите на Кристъл Палас - Уилфред Заха е

...
Една от звездите на Кристъл Палас - Уилфред Заха е
Коментари Харесай

Още една звезда от Премиър лийг с впечатляваща оферта от Саудитска Арабия

Една от звездите на Кристъл Палас - Уилфред Заха е получил следващо впечатляващо предложение от Саудитска Арабия, оповестяват медиите на Острова. Нападателят на “орлите ” е с изтичащ контракт и единствено след седмици ще се трансформира в свободен сътрудник, а представители на Ал-Насър са се свързали с него с впечатляващо предложение на стойност 45 милиона паунда за три сезона. Ако одобри предлагането на азиатския отбор, то той ще стане съотборник в предни позиции с Кристиано Роналдо. 
 Кристъл Палас договаря с Греъм Потър Кристъл Палас договаря с Греъм Потър
Няколко разнообразни тима проявяваха сериозен интерес към Заха, като за любимец за подписа му до този миг бе считан Атлетико Мадрид. Сега обаче Ал-Насър излиза на сцената с впечатляващо предложение и е съвсем несъмнено, че ще успее да завоюва борбата за футболиста. Интересното е, че информацията в медиите гласи, че играчът е получил предложение и от Ал-Итихад, само че единствено за 9 милиона на сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР