Една от звездите на Филаделфия - центърът Джоел Ембийд, е

...
Една от звездите на Филаделфия - центърът Джоел Ембийд, е
Коментари Харесай

Звезда на Фили: Разполагаме с всичко нужно, за да спечелим титлата

Една от звездите на Филаделфия - центърът Джоел Ембийд, е отчаян от неналичието на самостоятелни достижения във визитката си през предишния сезон. Камерунецът записа междинни индикатори от 23.0 точки, 11.6 битки и 1.3 чадъра на мач, само че те не му осигуриха селекции за годишните Идеални тимове, които се изготвят от НБА.
" Бях извънредно отчаян поради това, че не си получих уважението, което заслужавам. В НБА би трябвало да печелиш, с цел да те почитат. Ако не си от спечелилите, на никого няма да му пука за теб. Това е най-важното нещо, което научих, откогато съм част от Лигата. Не става въпрос единствено за мен, а изцяло за тима. Ако върша съотборниците си по-добри, то това значи, че всички ще печелим. Всеки ще получи положителни контракти и награди ", съобщи Ембийд в изявление за " Sixers Wire ".

Joel Embiid

“I think we have the roster to win a championship. I want to win really badly for this city. I want to play for one city the rest of my career. And that’s Philly. My son was born in Philly. I want to reward the fans for the Trust they had in the Process”
— John Clark (@JClarkNBCS)
На първата си медийна изява за новия сезон 26-годишният водач на Сиксърс съобщи, че няма самообладание да донесе купата във Филаделфия. " Смятам, че разполагаме с задоволително качество в състава, с цел да спечелим купата. Искам да развеселявам този град с трофея, не искам да напущам Филаделфия. Синът ми е роден тук, тъй че желая да се отблагодаря за вярата им в процеса "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР