Една от зодиите трябва да се приготви за порой от

...
Една от зодиите трябва да се приготви за порой от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите трябва да се приготви за порой от критики и да се възползва от тях

Една от зодиите би трябвало да се подготви за проливен дъжд от рецензии, на които вместо да отговори, следва да се възползва от тях и даже да направи промени, поучават звездите.

Овен

Днес Вашия обичан човек със забележително твърдоглавие ще Ви споделя за някоя своя нова концепция, която надали ще Ви е забавна, както на него. Само че освен ще би трябвало да я изслушате, а дори и да кимате с възторг: става известно, че няма да измте никакъв различен излаз.

Телец

Днес ще имате повече работа от нормално, само че пък ще ви спори и може да отхвърлите много задания. Добрата организация ще ви помогне да помислите и за отлагани досега задания. Все отново не експлоатирайте прекомерно положителното си положение, оставете малко работа и за на следващия ден.
 

Близнаци

Възможно е, да не Ви пречи, в случай че промените настоящия си метод на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкоз нехайно, са на границата на привършването, и по тази причина през днешния ден е най-подходящото време, да деянията непоколебим консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата обстановка в доста занимателна игра! Поставете си за цел да ревизирате и да се убедите, какъв брой малко можете да харчите за деня, и какъв брой бързо можете да тичате по задания. Направо ще се учудите, от получения резултат!...
 

Рак

Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.
 

Лъв

Днес няма да е елементарно да се решите на прям диалог с Вашия обичан човек. Само че това ще би трябвало да стане, с цел да избегнете някои недоразумения и взаимно недоумение в бъдеще. Най-трудното ще бъде, да кажете първите думи, а по-късно нещата сами ще тръгнат.Успех!
 

Дева

Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.
 

Везни

Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.
 

Скорпион

Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.
 

Стрелец

Желанието ви да увеличите приходите си и да купите нови неща, в действителност е похвално, единствено че ще се наложи да деянията повече самообладание. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас идея.
 

Козирог

Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.
 

Водолей

Днес може да подарите на своя обичан човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом...
 

Риби

Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР