Една от водещите версии за катастрофата при Микре е неправилна

...
Една от водещите версии за катастрофата при Микре е неправилна
Коментари Харесай

Неправилна маневра - причината за катастрофата край Микре?

Една от водещите версии за злополуката при Микре е неправилна маневра, сподели шефът на Групово дело "Национална полиция " Христо Терзийски.

За да се удостовери или отхвърли обаче тази и други версии, ще бъдат направени медицински и механически експертизи. Той изясни, че към пътния сектор в региона на село Микре са пренасочени полицейски патрули от други районни ръководства, с цел да наблюдават за сигурността.
Терзийски съобщи, че малко по-късно през днешния ден ще взе участие в изключително заседание при вътрешния министър Валентин Радев, а по-късно и при премиера Бойко Борисов.

Терзийски се включи във възпоменателна работа в памет на починалите от пътнотранспортни катастрофи. За поредна година България отбелязва Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи, избран с решение на Генералната асамблея на Организацията на обединените народи.

На въпрос трябват ли по-големи наказания за нарушителите по пътя, началникът на "Пътна полиция " Бойко Рановски отговори, че подхванатите досега ограничения и законодателни промени дават резултат. Той добави, че станалите тежки произшествия демонстрират, че има още какво да се желае и да се направи. "Санкциите са задоволително съществени сега, само че не са това, което ще повлияе на държанието на водачите на пътя ", сподели още Рановски и добави, че са значими възпитанието и държанието на пътя на водачите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР