Една от водещите международни компании за дизайн, производство и дистрибуция

...
Една от водещите международни компании за дизайн, производство и дистрибуция
Коментари Харесай

Испанският гигант при мебелите и интериорния дизайн Kave Home стъпи на българския пазар с първия си магазин

Една от водещите интернационалните компании за дизайн, произвеждане и дистрибуция на мебели – испанският бранд   към този момент е на българския пазар. Влизането в България на новаторския бранд, прочут със своите истински дизайнерски решения, само че и със мощния си фокус върху устойчивото и екологично основаване на продуктите, се чака освен да промени разбирането за висококачествени мебели, а и да сложи страната ни на картата на огромните компании в този динамичен отрасъл.

Първият магазин на марката в България към този момент проработи в София на бул. Витоша 105, с цел да предложи най-хубавото от света на интериорния дизайн на всички фенове на естетикатаи истинската визия. На откриването участваха Н.Пр. Алехандро Поланко Мата - дипломат на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта госпожа Весела Лечева. Компанията участва допълнително от 80 страни, а у нас тя се съставлява извънредно от D5 Studio.
-->
Мебелите и аксесоарите на Kave Home се отличават с изключение на с автентичен външен тип и внимание към детайла, също и с устойчивия си метод на произвеждане – както във връзка с самите материали, по този начин и на методите за извличане и направа.

Всички артикули са направени извънредно от природосъобразни, рециклирани материали (стъкло, пластмасови нишки от рециклирани или възобновени бутилки от океана, рециклирана дървесина от остарели здания и др.). Това включва също сертифицирани с FLEGT или PEFC материали, гарантиращи, че дървесината е добивана посредством следена сеч, естествени покрития на водна основа, както и въз основата на естествени артикули като восък или масло. На всеки стадий от производството са следвани прецизно правила за резистентност и отговорност към околната среда и хората. В добавка, компанията е дълготрайно ангажирана с разнообразни планове за запазване на околната среда и възстановяване на обществото ни.

Философията на Kave Home се въплъщава от логото на компанията, издържано във формата на арка, което като че ли припомня за пещера, за леговище, където се усещаме удобно и предпазени, подсилвайки връзката с природата. Мястото, където прекарваме часове наред и където мебелите са толкоз значими, че би трябвало да бъдат направени с обич, качество, грижа за околната среда и с внимание даже към най-малкия подробност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР