Една от високите и най-знакови сгради в София, и символ

...
Една от високите и най-знакови сгради в София, и символ
Коментари Харесай

Собтвеникът на ИПК „Родина“: Разрушихме сградата по съвременна технология


Една от високите и най-знакови здания в София, и знак на незавършените огромни социалистически планове ИПК „ Родина “ през днешния ден бе разрушена посредством актуален софтуерен гърмеж с отдалечен механизъм, от компанията реализатор „ Дени Специал “ ЕООД и подизпълнител „ Хидрекс “ ООД. Процесът се реализира според детайлни софтуерни планове, които бяха съгласувани с всички способени институции у нас, при прецизно съблюдаване на условията за сигурност.

17-етажната постройка бе разрушена заради нефункционалните й характерности и градивни проблеми. Периметърът към така наречен „ рискова зона “ бе стеснен за сигурността на жителите и живущите в региона.

„ Предстои почистване на терена, с цел да го подготвим за бъдещи вложения.Възложили сме на интернационална компания да изследва градоустройствените благоприятни условия на парцела, както и да направи разбор на пазара на недвижими парцели в България. Тя би трябвало да ни предложи разновидности за инвестиция. Имотът е с чудесна локация, на значим бул. в София. Искаме да създадем допустимо най-хубавия план с комплекс от здания и нещо красиво за града- за живущите в столицата и нейните гости. Проект, който ще прoмени актуалния архитектурен образ на столицата. Когато сме подготвени, ще представим пред обществеността концепцията и съответния план, който ще осъществяваме ", разяснява управлението на Фирма „ Изток плаза Инвест “, притежател на терена.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР