Една от трите жени, оцелели при катастрофата на самолет Боинг

...
Една от трите жени, оцелели при катастрофата на самолет Боинг
Коментари Харесай

Жертвите в авиокатастрофата в Куба се увеличиха

Една от трите дами, оживели при злополуката на аероплан „ Боинг 737 “ в Куба, е умряла в болница в Хавана, оповестиха международните организации.
 
23-годишната Гретел Ландроув е родена в град Олгин, за където се е бил отправил самолетът, само че в последно време е живеела в столицата. Другите две дами, които оживяха при злополуката, остават в сериозно положение поради тежки изгаряния и други контузии, включени към апарати за изкуствено дишане.
 
Самолетът Боинг 737 се разруши съвсем незабавно след излитането си от Хавана, причинявайки гибелта на 110 души (вече 111) от 113 на борда. Това прави случая авиокатастрофата с най-вече жертви в Куба от близо 30 години.
 
Мексиканските авиационни управляващи оповестиха, че краткотрайно стопират активността на самолетна компания „ Дамох аеролинеас “, до момента в който тече инспекцията ѝ, откакто неин аероплан се разруши в Куба в края на предходната седмица, съобщи Асошиейтед прес.
 
Главно ръководство за гражданска авиация уточни, че задачата му е да подсигурява, че самолетната компания се придържа към наредбите, и да събере информация в помощ на продължаващото следствие за аргументите за злополуката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР