Една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед - Брайън Броби,

...
Една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед - Брайън Броби,
Коментари Харесай

Още един талант на Аякс получил предложение да играе за Манчестър Юнайтед

Една от трансферните цели на Манчестър Юнайтед - Брайън Броби, разкри фантазията си един ден да играе за „ алените дяволи “, макар че е отхвърлил опцията това да се случи това лято.

Нападателят отхвърли шанса да заиграе на „ Олд Трафорд “, с цел да премине още веднъж в Аякс. Сега 20-годишният състезател обаче разкри, че в действителност има намерение да играе за „ алените дяволи “ един ден. В изявление за нидерландската версия на „ ESPN “ той беше запитан за кой тим би желал да играе в бъдеще.

Той отговори с „ Манчестър Юнайтед “ и избухна в подигравателен смях. Броби също разкри, че е получил предложение от мениджъра на Юнайтед Ерик загар Хаг през лятото.

„ Ерик (Тен Хаг) ми изпрати известие, да. Да ме поздрави и да ми каже, че би желал да ме има там - в Манчестър. Но към момента не съм завършил с Аякс, желая първо да покажа опциите си тук “, съобщи Броби.

Той към този момент стартира добре този сезон, откакто вкара два гола и асистира за още два в първите пет мача на отбора. Нападателят е артикул на школата на Аякс, само че Република България Лайпциг го взе през 2021-а година, преди да го даде още веднъж чартърен на Аякс. След това те приключиха цикъла, като го продадоха назад на амстердамци.

След напускането на редица звезди, в това число Райън Гравенберх в Байерн Мюнхен, Себастиен Але в Борусия Дортмунд, както и Лисандро Мартинес и Антони в Юнайтед, пред се отваря отлична опция да се наложи в състава на Аякс.

Erik ten Hag transfer target reveals dream of playing for Manchester United
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР