Една от топ гимнастичките ни в последните 10 години –

...
Една от топ гимнастичките ни в последните 10 години –
Коментари Харесай

Едно от Златните момичета обмисля край на кариерата си

Една от топ гимнастичките ни в последните 10 години – Невяна Владинова, към момента не е решила дали ще продължи с дейната си кариера или ще постави край. Както е известно, тя се контузи тежко и към момента се възвръща.

Преди време шефката на гимнастиката Илиана Раева съобщи, че приготвя плевенчанката за управителна служба.

„ Не съм решила към момента какво ще върша. Ще изчакам да видя по какъв начин ще се развие обстановката в международен мащаб с ковид и какви надпревари ще има. Тогава ще реша дали да продължа. Иначе травмата към момента не е отшумяла. Става въпрос за контузия на врата.

Имам дискова херния на шиен прешлен. Все още се възвръщам “, съобщи Владинова за „ Мач Телеграф “ през вчерашния ден. Тя е капитан на националния отбор самостоятелно. Най-големият ѝ триумф е международната вицешампионска купа отборно от шампионата в София през 2018 година.

Има и бронз на топка от международното в Пезаро 2017, както и три бронза на обособените уреди от европейски шампионати. От Световни купи има 6 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала, а от Гран при шампионати – 5 сребърни и 4 бронзови оценки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР