Една от последните големи звезди на българския футбол Валери Божинов

...
Една от последните големи звезди на българския футбол Валери Божинов
Коментари Харесай

Божигол ще се върне на терена в мач от четвъртото ниво в Софийска област

Една от последните огромни звезди на българския футбол Валери Божинов ще се върне на терена в мач от четвъртото равнище в Софийска област в неделя, 14-и април.

Божинов ще поддържа тима в на ОФК Костенец от едноименния град решителен миг, тъкмо когато стартират плейофите за нанагорнище в по-горна група в неделя.
 Божинов: Проблемът на Ювентус не е Алегри
Божинов: Проблемът на Ювентус не е Алегри

Ето какво сподели Божигол

Бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити ще води офанзивата на отбора против Сините орли (Своге), похвалиха се от клуба на страницата си. Мачът е от 16:00 часа на Общинския стадион " Бенковски " в гр. Костенец.

Божинов ще даде криле на извоювалите си мястото в плейофите момчета от Средногорието, които ще се опитат да завоюват и втората фаза на шампионата в София-област, а с това и правото да играят на квалификациите за Трета лига-Югозапад. Валери е с картотека в ОФК Костенец от началото на сезона и има четири гола за отбора ни против Мътивир (Ихтиман) от есенния дял на шампионата.

Гостите от Своге също ще имат мощна офанзива в лицето на " синята " легенда Христо Йовов.

Това е първи мач от плейофите, в които вземат участие шест тима - по три от двете предварителни групи, където още веднъж ще играят всеки против всеки. Първенецът от плейофната борба ще получи право да играе бараж за нанагорнище в Югозападна Трета лига.

Преди първия съдийски сигнал на срещата ОФК Костенец - Сините орли (Своге) ще има и мощно прочувствен миг за играчите и почитателите ни - награждаването на отбора ни като отличник на шампионата на ОГ София Изток за сезон 2023/2024. Церемонията по повдигането на купата ще почете треньорът на националния тим за младежи Александър Димитров. Той, несъмнено, ще стиска палци за нас и по време на мача ни против Сините орли.

В другите два мача от групата за 1-6 място в събота се срещат Левски (Долна баня) - Правец и Ракитин (Трудовец) - Ком (Годеч).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР