Една от перфектните измислици“, които зловонно изплуват около оглозгания труп

...
Една от перфектните измислици“, които зловонно изплуват около оглозгания труп
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Договорът за „Балкански поток“, който отвори пътя на кремълския агресор ...

Една от „ съвършените измислици “ , които зловонно изплуват към оглозгания мъртвец на КТБ. Ексклузивна среща с Асен Бабански – шефът на митичната компания „ Кемира “, която корпулентните взеха на прицел, щом взеха решение да откраднат оръжейния цех „ Дунарит “. Ще чуете невъзможната история по какъв начин страната не може да открие документи, по които е пратила десетки милиони. Ще намажат ли хиените поредна филия? Ще пием ли данъкоплатците студена вода? И ще се откри ли още някой да не знае какво в действителност значи второстепенен обир на убита банка?

 

Сега в Херсон, скоро и в други градове или Украйна и нейното изненадващо и бързо контранастъпление. В бъркотията от обстоятелства, само че и агитация, в студиото влиза военният специалист Васил Данов – офицер от запаса и член на Управителния съвет на „ Атлантически съвет на България “. Иззе ли Украйна военната самодейност? Може ли този поврат да бъде вкоренен и удължен? Има ли с какво агресорът от Москва да противодейства на украинския ентусиазъм за независимост?

 

Поглед в предишното и ентусиазъм в бъдещето – това е група „ Фактор “, творила в две столетия – и преди, и след Берлинската стена. Гостува Веселин Тодоров или Весо Кокала, с цел да ни показа кино лентата „ Срещу времето “ – една история, в която музиката е също опозиция против матрицата. Рокът като ентусиазъм за независимост. Един филм, минаващ през десетилетията и отдаден на звука на времето и на звука против времето.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР