Една от първите версии е свързана с неговия бизнес и

...
Една от първите версии е свързана с неговия бизнес и
Коментари Харесай

Една от първите версии за убийството на Петър Христов е неговия бизнес и личен живот, обяви шефът на МВР

Една от първите версии е обвързвана с неговия бизнес и персонален живот. До този миг няма информация да е заплашван, разпитваме околните му. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев за убийството на предприемача Петър Христов в София след съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) на тематика: „ Роля на Република България за развиването на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз (ОПСО) в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 “.

„ Всичко по случая с Петър Христов ни тревожи, изключително при започване на Председателството. Случаят е емблематичен “, разяснява той. „ Петър Христов е бил прочут предприемач, почитан човек. Имаме и нова информация от жители, които го познават “, уточни министърът. „ Правим всичко допустимо да бъде разкрито по какъв начин е станало, всички събрани доказателства се разискват “, съобщи той.

„ За нас е значимо, че има ликвидиране, без значение на кой човек е. Това е човек, погубен показно в центъра на София и това ни тормози “, разяснява Валентин Радев. „ Само преди 10 години знаете какво стана с „Килъри“, с „Нагли“. Хубавата вест е, че и съдът работи дружно с нас и има ефикасни присъди. От четирима, трима са с доживотни присъди “, уточни вътрешният министър. „ Работим интензивно и по този случаи, и по случаите с банкоматите. Скоро ще чуете резултата “, сподели още той.

Има към 95 експертизи, не всички са подготвени, само че главните, на които се обосновава нашето умозаключение, че това е килърът. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев, във връзка откритото тяло на Росен Ангелов, търсен за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

„ Утре, с Прокуратурата ще създадем брифинг с информация, с основния секретар на Министерство на вътрешните работи и други специалисти, които да сложат завършек на спекулациите по случая с доказателствата, които са безспорни сега “, съобщи той.

„ По малкия екран се наслушахме на спекулации по отношение на убийствата. Благодаря на медиите, които допуснахме доста близо, може би минахме границата, само че това няма значение. Обществеността беше осведомена, терзанието беше общо “, уточни Валентин Радев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР