Една от особеностите на месец април е транзитирането на планетата

...
Една от особеностите на месец април е транзитирането на планетата
Коментари Харесай

Любовни съвети за зодиите при Венера в Овен

Една от особеностите на месец април е транзитирането на планетата на любовта в знака Овен до 29 април. Този знак на детайла Огън се характеризира със своята сила, мощ, разпоредителност и деяние. По този метод Венера тук придобива емоционален, екстровертен и непосреден темперамент. Вероятно през този месец нещата ще се случват бързо. Много хора може да претърпят неочаквани промени или да стартират нови връзки, които ще порастват бурно.

Емоционалните връзки ще се сблъскат с нова динамичност, благоприятни условия и разнообразни прекарвания. Това е ужасно време да предприемем дейности и да работим върху това, което желаеме да подобрим. Тези, които са необвързани, биха могли да срещнат някой нов сътрудник или да създадат крачка напред и да се сгодят. Това обаче е време на импулсивност, тъй че е належащо да отделите време за размисъл, преди да действате. Препоръчително е през тези дни да избягвате промени във външния тип, преместване и борби, с цел да избегнете съжаления.

•Овен: пристрастеността при вас ще бъде основният воин този месец, само че би трябвало да внимавате с потреблението на думите си заради конфликтния климат на назадничав Меркурий. Важно е да поемете самодейност, с цел да изненадате индивида, който ви интересува, като деянията безкористни демонстрации на обич.

•Телец: С наближаването на сезона на вашите рождени дни ще изпитате потребността да се чувствате обичани от обичаните си хора. Трябва да помните, че с цел да получите това, което желаете, е значимо да го съобщавате на другите и да не очаквате нещата да се случат като с магия.

•Близнаци: Ще изживеете месец, цялостен със развлечение и наслада с помощта на вашите другари. Това е идеалното време да им напомните какъв брой доста значат в живота ви. Въпреки че обичате заниманията, значимо е да водите смислени диалози и да показвате любовта си към другите.

•Рак: Влиянието на Венера в Овен ще ви накара да се чувствате уверени в това, което желаете. Време е да инвестирате време в себе си, защото сте склонни да влагате прекалено много сила в другите. Да се насладите на времето сами, да си купите облекла или да се поглезите с избрани лакомства, масаж, спа процедури, ще ви накара да се почувствате доста добре.

•Лъв: С Венера в символ на огнената буря, вие ще се чувствате спокойни. Мнозина може да желаят да излязат от зоната си на комфорт и да се срещнат с нови хора, да посещават нетипични места. Тези, които са във връзка, биха могли да пътуват или да стартират нова активност, с цел да нарушат рутината.

•Дева: Страстта ще бъде водеща в дейностите ви. Някои от вас ще бъдат любопитни и ще желаят да изследват разнообразни прекарвания. Други може да имат импулсивни мисли и дейности. Необходимо е да се научите да споделяте какво ви се случва и да не позволявате нещата да ескалират в съзнанието ви.

•Везни: Вашата ръководеща планета се намира в допълващата си диаметралност, дома на партньорството. Мнозина биха могли да се сгодят или да създадат нова стъпка във връзката си. Други ще преживеят неповторим романс, в който ще получат огромни прояви на обич.

•Скорпион: Като знак на водната буря може да се почувствате малко изтощени през този месец. Това е опцията да обърнете внимание на вашето самостоятелно богатство. Започването на нови привички, спорт/фитнес, смяната на диетата ви или отиването на спа процедури, ще оказват помощ за облекчение на напрежението.

•Стрелец: Вие ще имате доста претрупан месец, в който ще се случат прекалено много неща в любовния ви живот. Това може да повлияе на вашите взаимоотношения, както фамилни, по този начин и другарски. Важно е да знаете по какъв начин да се адаптирате към сложни диалози, които могат да донесат огромни промени.

•Козирог: Вероятно ще се почувствате малко неловко през този месец, защото сте изнервени от импулсивна и сантиментална сила. По този метод би трябвало да потърсите леговище в тези привички и хора, които ви вършат положително, да отделите време на домовете си и да си починете добре.

•Водолей: Април ще имате огромен шанс във връзка с другарствата. Ще срещнете нови хора, които ще прибавят позитивна сила към живота ви. В любовта няма да имате същия шанс. Трябва да внимавате с думите си, защото от време на време могат да бъдат малко студени и остри и да нараните сътрудниците си.

•Риби: Венера ще помогне на хората от Риби да свържат желанията си с действителността. Това е съвършен стадий да създадете свои нови връзки или да работите върху взаимоотношенията си, с цел да постигнете благоденствие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР