Eдна от най-загадъчните и пълна с аномалии планини е планината

...
Eдна от най-загадъчните и пълна с аномалии планини е планината
Коментари Харесай

Най-зловещото и страшно място на света е в Тибет

Eдна от най-загадъчните и цялостна с аномалии планини е планината Кайлас, която се намира в Тибет. Едва в този момент някои учени излизат с изказвания, че това в действителност пирамида и няма никакво пояснение за това по какъв начин е зародила тя.

Очертанията й са ситуирани по този начин, че тя да е обърната тъкмо към четирите направления на света, написа pochivka.blitz.bg. А аномалиите, за които оповестяват разнообразни хора, посетили тази планина – пирамида, напряко ще ви оставят без думи.

Една от тях е необяснимата светлина, която се появява нощно време на върха на планината. Именно това е едно от нещата, които е привличало туристи и учени. Сноп сиво – бяла светлина се извива и отива право към небето.
 Най-зловещото и ужасно място на света е в Тибет

Много алпинисти са се опитвали да се покатерят на върха на планината, само че тя като че ли не ги пуска да преминат по-високо. Смелчаците, опитвали това, описват за прекарвания, от които косите ви ще се изправят.

Щом стигнели доникъде, времето внезапно се променяло и се влошавало. Започвало да им се повдига, някои халюцинирали. Много от тях забелязвали, че в подножието на планината компасите им започвали лудо да се въртят, а часовниците или забавяли или забързвали.

 Най-зловещото и ужасно място на света е в Тибет

Група хора, които желали да покорят Кайлас, стигнала доникъде на планината и с смут открила, че всички наподобяват по-стари с към 20 години. И никой от тях не можел да откри пояснение на всичко, което се случило.

Монаси, които живеят в манастир недалече от планината, настояват, че планината е свещена и нейните духове не позволяват никой да се изкатери към върха.
Заради другите аномалии над планината е изцяло затворено въздушното пространство и има възбрана за прекосяване на самолети.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР