Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда

...
Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда
Коментари Харесай

Last Hope с юбилеен концерт на 19 септември 2020г в „Метъл Фабрика“

Една от най-уважаваните и без никакво подозрение най-активната българска тайфа на хардкор пънк придвижването в България, приета у нас и надалеч оттатък границите на страната ни, Last Hope ще свирият още веднъж на сцената на “Метъл Фабрика ” след сполучливото си дебютно показване на сцената на „ Фабрика 126 “ през мeсец юни. Датата е 19 септември 2020г.!
От първия концерт в читалище „ Светлина “ при започване на 90-те на предишния век, до през днешния ден, групата се труди крепко – утвърди името си, което пази с неотслабващ хъс и въвлича в играта потомство след потомство!

25 години след излизането на първия демозапис на Last Hope, който момчетата съумяват да издадат сами на аудио касета през към този момент далечната 1995г., и който съдържа едни от най-разпознаваемите песни на бандата, а точно „ Away “, „ No Tolerance “ и „ L.A.S.T. H.O.P.E. “, буди почит и през днешния ден и пази жива историята на хардкор сцената у нас.
Демото бележи началото на дискографията им, която единствено преди по-малко от година набъбна с още един чисто нов дългосвирещ албум, озаглавен Peacemaker и публикуван от реномирания немския лейбъл Coretex Records.
За да отбележат този своебразен празник, Last Hope са подготвили специфичен ретроспективен сетлист, включващ части от това именито издание. В листата с песни за вечерта са заложили и други безконечни класики, както и, несъмнено, части от новия албум!
Но какво вършим, когато честваме нещо? Каним другари, естествено. За да бъде хардкор празника на 19 септември същински и специфичен, Last Hope са поканили и специфични посетители. Това са B.F.D.M и Church of Destiny.
 
B.F.D.M. е добре познатата паметна софийска групировка, включваща в състава си членове на Vendetta, Rejection, Outrage... Очакваме с неспокойствие новия албум на BFDM, който към този момент е съвсем подготвен, а в това време ще чуем онлайн елементи от него. Това е първото излизане на групата на концерт в София от съвсем година!
Church of Destiny са млада тайфа от София, смесваща слъдж и дуум метъл с хардкор/пънк. Групата ще показа онлайн чисто новия си запис Black Smoke Eats Out.
Цената на билетите Ранно Пиле за концерта на Last Hope и посетители са по 15лв, а общоприетите са по 20лв. и могат да се вземат по следните способи:
-
- на каса в магазин „ На Тъмно “

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза “ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза ” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и рейсове 77, 82, 26.  „ Фабрика126 “ предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, питейни заведения и други спомагателни улеснения, които да обезпечат приятна, безвредна и без ограничавания за краен час хардкор вечер. Вратите отварят в 18.00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР