Една от най-успешните италиански драматични поредици Островът на Пиетро завладява

...
Една от най-успешните италиански драматични поредици Островът на Пиетро завладява
Коментари Харесай

Гледаме Джани Моранди в Островът на Пиетро

Една от най-успешните италиански трагични поредици Островът на Пиетро превзема ефира на бТВ. Хитовият сериал, който със старта си събира близо 5 млн. фенове пред екраните, потегля на 19 април и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:30 ч.

Островът на Пиетро съчетава няколко от най-интересните за феновете жанрове – драма, романтика, тайнственост и крими. В основната роля феновете ще видят известния италиански артист Джани Моранди, създател на емблематичната ария от кино лентата Кръстникът – Parla piu piano. Като Елена и Алесандро се превъплъщават едни от най-известните млади италиански артисти – Чара Басчети и Микеле Росиело, които с изключение на на тв екран се изявяват и на стилния подиум и са измежду топ инфлуенсърите на Италия.

Пиетро е педиатър в Карлофорте – единственото градче на остров Сан Пиетро в провинция Южна Сардиния. Благодарение на огромната си отдаденост, той се трансформира в опора за тази дребна и на пръв взор сплотена общественост. Един ден, до момента в който Пиетро тича с кучето си на плажа, се случва нещо ненадейно – детонация по време на абитуриентския бал на завършващите локалната гимназия. Трагедията възражда остарели усеща и раздрусва живота на всички радикално.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР