Една от най-скандалните носителки на титлата Мис Силикон“ Габриела Попова

...
Една от най-скандалните носителки на титлата Мис Силикон“ Габриела Попова
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Мис Силикон би шута на годеника си! Вижте на какво се отдаде Габриела Попова

Една от най-скандалните носителки на купата „ Мис Силикон “ Габриела Попова сътвори първия всемирски скандал за годината, научи HotArena.

Миската заразя гаджето си. По наша информация екшън е станал точно на Нова година. Решението й е като бомба, защото за хубавицата се говореше, че е била пред брак с приятеля си. Двамата дори всеки ден си пускаха общи фотоси във Facebook. За в този момент не ясна съответната причина за раздялата.

Габриела обаче била надалеч от положението да рони сълзи . И навлезe стремително в нова ниша надалеч от любовната. HotArena научи, че тя се е отдала на фешън бизнес. Блондинката сътвори своя марка с името „ Gabriela Collection ”и отвори бутик в самият център на София - в пресечната на Витошка улица Неофит Рилски.

Именно там миската е разложила всичките си модели, които се открояват с лъскавина и чудатост. Известно време Габриела се бе скрила от светските среди, като това се обясняваше с обстоятелството, че е сгодена и ще стяга женитба. След като това към този момент е в предишното, се чака скандалната мацка още веднъж да предизвика, като този път обаче вниманието ще бъде ориентирано към бизнеса й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР