Една от най-симпатичните тенисистки в WTA тура Леся Цуренко не

...
Една от най-симпатичните тенисистки в WTA тура Леся Цуренко не
Коментари Харесай

Тенисистка обмисля да влезе в политиката

Една от най-симпатичните тенисистки в WTA тура Леся Цуренко не изключва опцията след края на професионалната си кариера да се хвърли в политиката.

“Аз съм родолюбец, необикновено родолюбив човек съм. Мисля по какъв начин мога да подобря спортния живот в Украйна. Може и да се занимавам с политика”, съобщи 30-годишната Цуренко, която гостува в известно радиопредаване в родината си.
 Третата ракета на Украйна и 72-ра в света завърши рано сезона. Тя не съумя да се включи в Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати през август поради проблеми с лакътя на дясната й ръка. Цуренко бе декларирана за присъединяване, само че контузията я принуди да се откаже преди мачовете от първия кръг. Така последният шампионат за нея през годината се оказа “Сити Оупън” във Вашингтон (29 юли-4 август), където тя отпадна на 1/8-финалите.

Междувременно, първата ракета на Украйна Елина Свитолина се оказа най-популярната тенисистка в Китай. Тя получи наградата за зрителска благосклонност на един от сътрудниците на Женската тенис асоциация (WTA). Наградата WTA Star се връчва от платформата iQIYI, която излъчва мачовете от веригата в Китай. Компанията организира гласоподаване измежду китайските почитатели на тениса, победителка от което стана украинката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР