Една от най-сексапилните жени в Италия Белен Родригес се върна

...
Една от най-сексапилните жени в Италия Белен Родригес се върна
Коментари Харесай

Белен Родригес се върна при мотоциклетен ас

Една от най-сексапилните дами в Италия Белен Родригес се върна при мотоциклетен ас. Знойната кокона се събра още веднъж с Андреа Ианоне.

Белен е измежду най-желаните дами в Италия Снимки: Инстаграм, персонален профил

 Белен се върна при мотоциклетен ас

Двамата изненадващо се разделиха преди към три месеца след близо едногодишна връзка. Новината за края на връзката им шашна всички на Апенините, защото Белен не спираше да се хвали какъв брой е щастлива с миотоциклетиста.

Явно любовта им въпреки всичко не е в миналато и двамата още веднъж са дружно. Нещо повече те са взели решение да живеят дружно, като ще свият общия си дом на границата с Швейцария. Състезателят на " Сузуки " и Родригес ще строят нова къща - на езерото Лугано.

Родригес и Ианоне бяха разграничени към три месеца

33-годишната аржентинка е една от най-желаните дами на Апенините. Някогашната адреналинка в италианския прототип на родното риалити шоу " Господари на ефира " овърша леглата на футболистите в Серия " А ". Голямата й обич бе с първенеца с " Милан " и " Ювентус " Марко Бориело. Двамата се събираха и разделяха няколко пъти преди знойната хубавица да се омъжи за танцьора Стефано ди Мартино, от който има наследник. След развода си с него тя още веднъж бе засичана няколко пъти с Бориело преди да тръгне с Ианоне.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР