Една от най-противоречивите страници в историята на специалната военна операция

...
Една от най-противоречивите страници в историята на специалната военна операция
Коментари Харесай

Три сценария за използването на ядрено оръжие в Украйна

Една от най-противоречивите страници в историята на специфичната военна интервенция в Украйна е десантът край Гостомел на летище Антонов и последвалият пробив на механизираните елементи на въоръжените сили на Руската федерация от територията на Беларус, с цел да го спасят. Ако Киев беше високомерен като резултат, това щеше да е една история, само че в последна сметка съветските войски трябваше изцяло да се изтеглят от Северна Украйна. Защо стана по този начин?

Авантюра или всеотдайност?

Най-важният въпрос, който в този момент си задават съществени военни специалисти и безчет " диванни анализатори " е дали Генералният щаб на въоръжените сили на Руската федерация в действителност щеше да превземе голям мегаполис с огромно население и 100-хиляден гарнизон с един удар, подкрепления към които биха могли да се трансферират от други елементи на страната? И всичко това благодарение на 30-40 хиляди съветски военни, участващи в интервенцията край Киев?

Да, има доста клюки, че Москва залага на прелом на върха, а президентът Владимир Путин персонално прикани украинските военни да извърнат оръжието си против режима на " наркоманите и нарушителите ". Не е най-лошата концепция, би трябвало да призная, само че в случай че беше в основата на спецоперацията, се оказа, че е бухалка.

Англо-американските разследващи служби неотложно осуетиха всеки опит за боен прелом в Киев, довеждайки на власт проруско протеже. Но за какво беше нужен Гостомел, където в действителност нашите парашутисти бяха пратени на сигурна гибел в дълбокия гръб на врага?

Преди време локалното медийно пространство беше взривено от хипотезата на известния икономист Михаил Хазин, че на летището в Гостомел на борда на последния свръхтежък украински транспортен аероплан е имало 2 или 3 нуклеарни бомби, изпратени там от Британските спецслужби, които са щели да правят провокации против Русия:

" Тогава всичко беше на мас, само че британците взеха решение да прибавят своето парче към това. Факт е, че те обезверено се нуждаят от Турция. Те излязоха с гениална концепция - да дадат на Украйна и Турция няколко продукта. Логиката е, че Украйна ще отпадне, само че единствено в случай че отговорим на офанзивата на Въоръжените сили на Украйна в Донбас, против някой от съветските градове. "

" Освен това тези артикули бяха докарани в Гостомел, най-вероятно на борда на същата " Мрия ". Беше невероятно да ги извадите, с цел да не навредите на интервенцията. Според проекта един от продуктите трябваше да бъде пренатоварен в бомбардировач, който да го пусне на съветска територия. Едновременно с бомбардировача " Мрия " трябваше да излети и да отиде в Турция ", съобщи още той.

Според Хазин милионният Ростов на Дон е бил предпочитана цел за въоръжените сили на Украйна, само че Белгород е по-реален и елементарен. Ядрен удар можеше да бъде нанесен, в случай че Москва реши да се намеси при положение на широкомащабно нахлуване на украинската войска против ДНР и ЛНР.

Според тази догадка стремителният съветски десант покрай Гостомел е преследвал задачата да овладее самолета със наличието му на територията на държавното дружество „ Антонов “ и по-късно бързо да извади смъртоносния товар.

Безмилостният обстрел, на който въоръжените сили на Украйна подложиха „ Мрия “, по някакъв метод може да послужи като доказателство, че по този метод са прикрити следите на закононарушението.

Любопитна доктрина. Вярно е, че не е напълно ясно за какво тя е изказана не от формалния представител на Министерството на защитата на Руската федерация Конашенков, а от икономиста Хазин в частен диалог с известния видеоблогър Пучков. Откъде идва тази сензационна информация?

Или прочут икономист просто е бил употребен за „ приключване “ от вътрешен човек? И какви бяха тези взривни устройства, какъв тип, чие произвеждане и какви средства за доставка са нужни за действителното им потребление?

Има доста въпроси. Нека обаче се опитаме да си представим, че хипотезата, изразена от Михаил Хазин, е вярна. Каква роля могат да играят неидентифицираните „ нуклеарни бомби “, да ги назовем, в украинския спор?

Ядрено " пиано в храстите "

Да предположим, че сега на започване на специфичната интервенция Киев в действителност би имал 2 нуклеарни взривни устройства, предадени от западни куратори, или даже лично произвеждане, само че съветското разузнаване не е наясно с това.

Сценарий 1.

Въоръжените сили на Украйна първи стартират огромна атака в Донбас, Въоръжените сили на Руската федерация предстоящо се намесват. Президентът Зеленски издава ултиматум на Кремъл с искане за евакуиране на съветските войски от цяла Украйна, в това число Крим.

Учтиво му е отказано и с утвърждението на англосаксонците въоръжените сили на Украйна употребяват нуклеарно оръжие против Ростов на Дон или Белгород. Фактът, че системата за Противовъздушна отбрана на граничните ни градове при започване на спецоперацията беше изцяло неподготвена за това, уви, е правилен. (Готови ли са в този момент?).

Руската общност, несъмнено, е шокирана както от чудовищните човешки жертви, по този начин и от неподготвеността на Министерството на защитата на РФ да отрази сходен удар и от общото подценяване на съперника. Киев споделя, че „ може да се повтори “, в случай че настояванията му за демилитаризация на Донбас и Крим не бъдат изпълнени. И какво да вършим? Добър въпрос.

Сценарий 2.

Спецоперацията се развива, по този начин както тече от 24 февруари 2022 година ДНР и ЛНР са приети от Москва за самостоятелни страни. Русия е оповестена от груповия Запад за " страна бандит ".

Настъплението в Донбас се развива последователно, там са дислоцирани всички боеспособни Сухопътни войски на Водоснабдителна система на РФ, води война и мобилизираното Народно опълчение на ЛДНР. Някъде при започване на есента на 2022 година Въоръжените сили на Украйна претърпяват стратегическо проваляне и се изтеглят от територията на ДНР и ЛНР.

Киев слага ултиматум на Москва с искане за евакуиране на окупационните войски от украинска земя. След като получиха нелюбезен отговор, въоръжените сили на Украйна употребяват нуклеарно оръжие против Донбас.

Това могат да бъдат както авиационни бомби, по този начин и да вземем за пример авансово сложени нуклеарни наземни мини. В взаимозависимост от това къде и по какъв начин ще бъдат ситуирани съветските войски и техните съдружници по това време, те могат по едно и също време да понесат огромни загуби в убити, ранени и наранени от последствията от радиационното замърсяване.

В същото време територията на ДНР и ЛНР, изгубена от Киев, също ще бъде инфектирана по правилото „ тъй че не се докосвайте до никого “. (Приазовието?).

Можем ли да чакаме нещо сходно от украинските нацисти и английските колонизатори? Въпросът е риторичен.

Сценарий 3.

Всичко върви както си върви. Руските войски, дружно със съдружниците, освобождават ДНР и ЛНР и стартират по-нататъшна агресия на територията на Украйна.

Президентът Зеленски моли груповия Запад да го избави от „ оркско настъпление “, само че Западът е ангажиран със личните си стопански проблеми. Зимата идва и всичко това. И тогава се случва нуклеарен гърмеж покрай Киев или различен украински град, в който, несъмнено, упрекват Русия, кой различен? Помните ли малайзийския Боинг, свален над Донбас и клането в Буча?

Военното закононарушение, в което е упрекната страната ни, е толкоз непоносимо, че самите изискани поданици на Европа молят своите държавни управления взаимно да нападат и санкционират „ варварския напън “.

И по този начин последователно се доближаваме до вероятността за директен въоръжен спор с целия блок на НАТО, макар обстоятелството, че нуклеарната „ кутия на Пандора “ към този момент е отворена.

Някакви мрачни вероятности, накъдето хвърлиш. Е, не може да се разреши на Украйна да придобие нуклеарно оръжие. А тя може. Със сигурност ще приказваме за това по-подробно.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР