Една от най-популярните личности в бойните спортове на Балканския полуостров

...
Една от най-популярните личности в бойните спортове на Балканския полуостров
Коментари Харесай

Психопата: Кой тъпак измисли боевете с ръкавици?

Една от най-популярните персони в бойните спортове на Балканския полуостров - Васо " Psycho "  Бакочевич, ще бъде участник в подглавното събитие на надпреварата по бокс с голи ръце BKFC 58, което ще се организира на 22-ри март в " Арена София ". 

Грандиозното шоу ще бъде излъчено по DIEMA SPORT 2 и новия профилиран канал Fight Klub.

34-годишният войник от Черна Гора е добре прочут с дивите си борби в ММА, където има над 60 професионални мача, от които има 43 победи. Стилът му на игра е извънредно нападателен и атрактивен - от тези 43 победи едвам 7 стигат до съдийско решение.

Напоследък обаче Бакочевич придвижва раздаването на юмруци в най-бруталния устав - боевете с голи ръце, където намира своето предопределение.

" Все още не съм спрял с ММА, само че съм близо до това да спра с този спорт и да се отдам напълно на боевете с голи ръце, " показа Васо за MMA.BG.

" Имам близо 70 ММА борби и този устав към този момент ми омръзна. Когато обаче пробвах бовете с голи ръце професионално през 2020-та, разбрах че съм роден за това. "

За Васо това ще е четвърти професионален дуел без ръкавици, като в предходните три той записва безапелационни победи. Това обаче е дебют за " Психопата " в най-голямата организация на този устав - BKFC.

" Обичам този устав. Той е оптимално реален. 100% естествен както е в природата - да се биеш с голи ръце. Без шибаните ръкавички - въобще не знам кой дръвник е измислил това с ръкавиците, само че както и да е...

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР