Една от най-обсъжданите теми от света на шоубизнеса, обсебили медийното

...
Една от най-обсъжданите теми от света на шоубизнеса, обсебили медийното
Коментари Харесай

Еха! Вижте новото гадже на Григор Димитров

Една от най-обсъжданите тематики от света на шоубизнеса, обсебили медийното пространство през последните дни, е тази за новото гадже на Григор Димитров. 

По непотвърдена информация първата ни ракета неотдавна се е разделил с милионерската дъщеря Лолита Османова. Това се случва на инат на упованията на мнозина, че двамата ще се оженят. Да напомним, че Григор освен че ѝ подари пръстен, само че и я докара в България, с цел да я запознае с майка си. 
                             

 

Най-прясната мълва към персоналния живот на тенис звездата е, че Димитров си има нова половинка, и това е румънската актриса и модел Мадалина Геня.

Горещата брюнетка бе видяна да седи в ложата на Григор Димитров по време на мача му с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид. 
                             

По-голям интерес измежду почитателите на Гришо обаче провокира не загубата му от испанеца, колкото дамата на трибуните, върху която камерите неведнъж спираха вниманието си по време на мача. 

Всъщност 34-годишната Мадалина надалеч не непознато име в спортните среди. Хубавицата е имала връзки с няколко футболисти, сред които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.

Сред имената на мъжете, които хубавицата е омаяла с чара си, се подреждат и тези на Филип Плейн, Джъд Лоу, Джерард Бътлър и безконечния женкар Леонардо ди Каприо. 

Коя в действителност е Мадалина Геня? 

Мадалина Диана Геня е родена на 8 август 1988 година в Слатина, Румъния. Учи пиано и балет в продължение на седем години, а на 15 години се мести в Милано, където стартира кариерата си на модел. Първоначално, с цел да се устоя финансово, тя съчетава рабатата си на модел с тази на сервитьорка. 
                             

През 2007 година е определена да взе участие във видеоклипа към песента на Ерос Рамазоти - Il tempo tra di noi.

Освен като модел Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се фотография във кино лентата Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди този момент извърши ролята на София Лорен в House Of Gucci. 
                             

Двамата с Димитров се следват взаимно в Инстаграм, което в допълнение подхранва слуховете за любовен романс сред двамата.

Преди Лолита Османова родният ни плейбой е бил със Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Виктория Боня и други
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР