Една от най-мащабните български продукции в областта на телевизията –

...
Една от най-мащабните български продукции в областта на телевизията –
Коментари Харесай

Новият семеен сериал „Татковци“ стартира на 20 септември по bTV - slava.bg

Една от най-мащабните български продукции в региона на малкия екран – сериалът „ Татковци “ – потегля на 20 септември по bTV и ще се излъчва всеки работен ден от 18 часа. Зрителите на малкия екран ще могат да проследят първия сезон на сериала в ранния праймтайм, където медията ще заложи на първокласно наличие с доста високо качество, предопределено за най-широката фамилната публика.

За високото равнище на реализацията на взаимната продукция на bTV и Dream Team е построена близо 2 декара снимачна площадка. Декорът на сериала включва 11 разнообразни сета (пресъздаващи домовете и работните места на героите) и е приспособен за целогодишна работа. „ С екипа на процедура ще живеем тук по време на фотоси, “ споделя продуцентът Евтим Милошев.

Най-новият фамилен сериали споделя за четирима модерни бащи, които се оказват в разнообразни житейски обстановки. Единият от героите – Слави (Христо Пъдев), има патриархално, класическо семейство, в което дамата се грижи за дома и семейството. Радо (Стоян Дойчев) е разведен, има втори брак и непрекъснато се пробва да угоди на дамите в живота си. Алекс (Филип Буков) - най-успелият финансово и професионално от четиримата - е сюрпризиран от новината, че е татко и има дете, а четвъртият член на групата на татковците е вдовецът Тодор (Павел Иванов), който би трябвало да построи още веднъж живота си и този на своето дете. По един прелестен и занимателен метод в сериала са вплетени всички вероятни модели на съвременни фамилни взаимоотношения, което прави епизодите достоверни и доста забавни, разкриват още от екипа.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР