Една от най-любопитните истории на момичетата от Ергенът, е тази

...
Една от най-любопитните истории на момичетата от Ергенът, е тази
Коментари Харесай

Криси от „Ергенът“ изглежда е предозирала с гледането на сладникави холивудски истории

Една от най-любопитните истории на девойките от Ергенът, е тази на варненската гримьорка Криси, въпреки и на останалите да са много забавни.

Всъщност се оказа, че момата е остаряла познайница на родните формати, изключително на музикалните, защото се е пробвала за звезда в „ Х Фактор “ не 1 и 2, а цели 4 пъти, освен това до последно не вярвала на журито, че не може да пее. Очевидно в този момент е пристигнал редът и на „ Ергенът “, след който забележете има намерение да пробие в Холивуд. За задачата си е избрала артистичния псевдоним Горджъс, защото е сигурна, че е невероятна.

 

Когато се явява за пръв път на кастинг в Х Фактор е през 2017 година, когато е едвам 20-годишна, само че със стабилен опит зад тила си в устрема си да се прочуе. В сезоните, в които варненката се е явявала в предаването на Халваджиян, от него са излизали звезди като Жана Бергендорф, Михаела Маринова, Дара, Кристиан Костов, Виктория Георгиева и Християна Лоизу. На нея пък журито й споделя в прав текст, че не става за сцената, само че тя до последно не им има вяра. По-скоро приема думите „ Не ставаш! “ като „ Не си подготвена! “ и по тази причина продължава да се пъне.

 

Четвъртият й път е и финален, защото Нова тв стопира шоуто, другояче в противоположен случай евентуално щеше да продължи с опитите и до през днешния ден. Дори когато четиримата съдии й споделят „ Не “, тя споделя, че те не са хората, които могат да я оценят.

 

Седем години по-късно Криси продължава да е гримьорка и да крои огромни проекти за бъдещето си като погледът й към този момент не е ориентиран към родната сцена, а към международната. Нещо повече – дефинира се за почтена за Холивуд, само че няма планове да го покорява с ария, а с актьорски и писателски гений.

 

Написала е сюжет за филм и ще го предлага на интернационалния пазар. Поради тази причина е работила непосредствено на британски език и мисли да постъпи, както в миналото Силвестър Сталоун с „ Роки “ – да продаде сюжета си, само че при изискване, че самата тя изиграе основната роля, защото счита, че никой различен не би се справил по-добре от нея.

 

Във кино лентата се споделя за жена, която открива любовта. В този ред на мисли нищо чудно след „ Ергенът “ да се наложи да пренапише историята, с цел да бъдат включени в нея и детайли от риалитито.

Инфо: Уикенд

Тагове: Криси „ Ергенът “ гримьорка „ Х фактор “ кариера Холивуд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР