Една от най-красивите носителки на титлата Мис България“ Наталия Гуркова

...
Една от най-красивите носителки на титлата Мис България“ Наталия Гуркова
Коментари Харесай

Гуркова ЗАРЯЗА децата на свекърва си заради любовник!

Една от най-красивите носителки на купата „ Мис България “ Наталия Гуркова е оставила двете си деца, с цел да се отдаде на спекулация с новия си ухажор, настояват осведомени.

40-годишната моделка дефинитивно се откри в България, до момента в който брачният партньор й Джордже Михалевич отглежда наследниците им при майка си в ЮАР, написа „ Галерия “.

9-годишната Джорджия и 4-годишният Кристиян живеят при баба си Мира в Йоханесбург, дружно с баща си.

В началото свекървата проявявала схващане и с ненаситност пособия в грижите за двете деца. Отсъствията на Гуркова обаче ставали все по-чести и от ден на ден се проточвали във времето, а слуховете за извънбрачна спекулация на миската, принудили Мира дефинитивно да обърне тил на снаха си. Майката на милионера Джордже Михалевич към този момент не желала и да чуе за Гуркова. Това проличава и от обществената мрежа, където на профилната си фотография Мира театралничи единствено със сина си и двете си внучета, а Наталия съзнателно не е включена в фамилното фото.

Свекървата не е единствената разочарована, несъмнено. Сърбинът Михалевич , който към момента обожава Гуркова, безусловно вехне по жена си.

 

Милионерът очевидно е измършавял и се е състарил, а близки до фамилията са извънредно обезпокоени за здравословното му положение. Въпреки упоритите клюки, Джордже не желал да повярва, че брачната половинка му си има различен, и се надявал това да е просто следващата рецесия в брака им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР