Една от най-красивите българки – Мис България 2012 Габриела Василев

...
Една от най-красивите българки – Мис България 2012 Габриела Василев
Коментари Харесай

Мис България 2012 се сгоди в пустинята

Една от най-красивите българки – Мис България 2012 Габриела Василев скоро ще премине в тим Мисис. На ръката й към този момент свети годежен пръстен, с който тя се похвали на връх Св. Валентин, като пусна фотография в обществените мрежи и текст Yes, I do!.

Всъщност обичаният й Георги Захариев е отворил дребната кутийка много от дълго време – при започване на ноември 2018-та, когато с първия пряк полет до Йордания, я е завел, с цел да извърши фантазията й да посети всичките седем чудеса на света. Последната спирка на удивително сафари, което подхванали била пустинята Вади Рум.

"Там по залез, той падна на коляно ", споделя красивата брюнетка за изненадата, която получила от бизнесмена с икономическо обучение. "Беше потрес за мен. Не бях очаквала. Особено в чужбина тъй като постоянно аз имам грижата за багажа. И си мислех, че в случай че се стигне до предложение за брак, ще е в България ", признава Габи.

Двамата към този момент обмислят и сватбата, като няма да се бавят и ще фиксират дата в края на лятото. А дотогава ще избистрят и детайлите.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР