Една от най-красивите актриси у нас загърбва за кратко театралната

...
Една от най-красивите актриси у нас загърбва за кратко театралната
Коментари Харесай

Елен Колева с ново гадже и професия - актрисата заработва като космоенергетик

Една от най-красивите актриси у нас загърбва за малко театралната сцена, с цел да се отдаде на най-новата си пристрастеност - космоенергетиката, потребление на естествените сили за възобновяване на организма. Елен от година е квалифициран космоенергетик и това е новата й специалността, научи HotArena.

Колева има и нов мъж до себе си, признава тя едвам неотдавна. Изпатила си към този момент от публичността на интимните си връзки, този път хубавицата е решила да резервира гаджето си в загадка. Признава единствено, че е щастлива и не е самотна, само че не желае да излага персоналния си живот на показ.

Космоенергетиката, която е неизменима част от живота на актрисата, е научно потвърдено знание със своя лична методология, създадена през предишния век. Твърди се, че с нея се прави безусловно излекуване на физическо, прочувствено, ментално и духовно ниво посредством " изчистване " на мръсната сила в чакровата система.

" Повечето хора ме познават като актриса, създател, човек, който дълги години е бил на сцена, само че някои знаят, че аз от доста време се интересувам и от вяра, изотерика, разнообразни медитативни и енергийни практики. Ние не сме просто тела, а сме на първо място души, които би трябвало да еволюират . В своя живот имах съществено тестване, което продължи дълго време " - споделя Елен, която през последните няколко години промени живота си до неразбираемост. Актрисата даже държи да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си удостоверение, а не както дълги години е известна в медиите.

Изцелението за Елена идва, когато среща Ксения Бондар - магистър космоенергетик, който след това става и преподавател на актрисата. След допира с галактическото знание Колева си дава отговор на въпросите, които от години мъчат съзнанието й - коя е тя и каква е нейната задача в света.

" Искам да оказвам помощ на хора, които търсят излекуване и саморазвитие " - откровена е брюнетката, чиято звезда изгря във кино лентата " Шивачки ".

Труден е пътят за Елен, до момента в който стигне до това знание и промени живота си. Тя не крие, че дълго се е лутала, търсейки истината за себе си в другите. Признава, че обликът, основан й от медиите преди години поради съдбовните й връзки, й е тежал. Красавицата е оставила предишното зад тила си и живее нов живот.

Актрисата не загърбва вечно театралната сцена и не се отхвърля от специалността си, а просто прибавя още една. Работата й като терапевт е главната й през последните месеци, които бяха безпределно сложни за театъра у нас, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР