Една от най-коментираните теми в попфолк средите през миналата седмица

...
Една от най-коментираните теми в попфолк средите през миналата седмица
Коментари Харесай

Чалгата се завръща на участия с нови носове: Емилия се кръцна след катастрофа, Преслава се обезобрази в Турция и още…

Една от най-коментираните тематики в попфолк средите през предходната седмица е интервенцията на носа, която се направи певицата Камелия.

Според по-голяма част от аудиторията интервенцията на огън момичето не е от най-успешните и е направила обонятелния орган много съкратен и чип, което безусловно напълно трансформира визията. Самата Камелия разгласи, че интервенцията е правена преди 3 месеца. По данни на „ Телеграф “ интервенцията е осъществена при един от най-известните пластични хирурзи в Истанбул, при който на интервенция се подложи естрадна изпълнителка Силвия Кацарова. Тя брои към 10 бона за нов нос като твърди, че повода да се подложи на интервенцията не била толкоз естетична, колкото здравословна.

В Турция носа си опира и Преслава, която преди време отнесе още повече отрицателни мнения по отношение на смяната на визията си. След купища обиди и съпоставения с Майкъл Джексън Преслава реши да се изясни в персоналния си профил и обществената мрежа Instagram, каква в действителност е била повода. Според нея имала здравословен проблем и това наложило интервенцията.

„ Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на носа си.  След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото “ разкрива Преслава.

До ринопластика Турция прибегна и певицата Емилия, след злополука. Според осведомени обаче тя не била удовлетворена от първичния резултат се е подложила на още няколко интервенции.

С по няколко интервенции се подвизават още моделките Деси Димитрова – Фотосесията, Светлана Василева, Таня Боева, Есил Дюран и доста други. И също манекенката Катрин Вачева, която в никакъв случай не е била първа хубавица, само че това пък надали е повода да върви в противоположната посока.

Фолкпевицата Мария беше една от първите, които надуха устните си. Отварачката  не съжалява за нито една своя смяна. „ Нямам желание да си понижавам размера на устните си, одобрявам си ги такива “. За разлика от нея моделката Моника Валериева бе до болежка откровена и сподели, че  съжалява за интервенцията. „ Бях  малка и го желаех. Може би от суетност, може би от нелепост. После се срамих “,  бяха думите на моделката, която добави, че е съумяла да махне една част от инплантирания силикон.

Олга Модева - подгласничка на Мис България 2011 година в действителност реже носа си от суетност. Мис България 2017 Тамара Георгиева си клъцна нослето освен тъй като не наподобява добре, а тъй като точно ‚специфичният нос “, както го дефинира тя, е причина за хилядите  подигравки и бъзици в обществените мрежи.

Първата миска, която си направих дупето на Кардашиян беше Мариана Маринова. Тя си направи интервенцията във Венецуела като сложи в задните си елементи биополимер. С напомпани по неестествен метод задни елементи се подвизава още и попдивата Гери-Никол. Една от най-големите любителки на пластични интервенции е силиконката Джулиана Гани. Преди малко повече от месец в Турция тя изсмука бедрата си, като даде обещание скоро да покаже резултата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР