Една от най-известните ясновидки и мистериозни личности на миналия век

...
Една от най-известните ясновидки и мистериозни личности на миналия век
Коментари Харесай

Ако едно от тези неща в дома ви се развали, очаквайте неприятности

Една от най-известните ясновидки и мистериозни персони на предишния век - Ванга, продължава да вълнува и интригува човечеството с пророчествата и наставленията си към този момент 28 години след кончината си. Началото на Втората международна война, разпадането на Съюз на съветските социалистически републики и пандемията от ковид са единствено една дребна част от нейните сбъднали се предсказания за огромни събития, свързани с човешката история.

Ванга също по този начин е говорела с духове и е имала прозрения за житейските ориси на всички хора, които са идвали при нея за съвет или напъствие, написа woman.bg. Българската пророчица обаче е говорела и за предмети, които не трябва да държим в дома си, в случай че са счупени или развалени. В тази публикация ще спрем вниманието си точно на тях:

Часовникът

Въпреки обстоятелството, че през днешния ден хората от актуалния свят се доверяват на часовниците най-вече от мобилните си устройства, с помощта на софтуерния прогрес, в доста домове класическият стенен или настолен часовник остават неотменна част от декора. Ванга препоръчвала на хората да наблюдават деликатно за тяхното положение, тъй че да не изоставят или да не стопират. " Повреденият или спрял часовник демонстрира мъртво време. Да не настроиш часовник е същото като да не лекуваш болест ", казвала пророчицата.

Много езотерици са изцяло съгласни с мнението на Ванга. Те имат вяра, че счупеният часовник предвещава неизбежни провали за неговия притежател.

Електрическата крушка

Всеки от нас се е сблъсквал със обстановка, когато вкъщи изгори електрическа крушка. Няма нищо неприятно в това, просто би трябвало да я промените. Ако обаче това се случва прекомерно постоянно, тогава би трябвало да се вслушате във вътрешния си глас. Според Ванга изгорялата крушка може да е симптом на неизказано възмущение. Тогава, в случай че в фамилията има проблеми, те би трябвало колкото се може по-скоро да се разрешат, преди да доведат до още по-сериозен разкол.

Но в това време честата щета на електрическите крушки в къщата може да значи нещо друго. Може би повода за това е гневът и завистта на човек от близкото ви обграждане, считала петричката гадателка. В подобен случай огледайте се и се постарайте да не допускате прекомерно покрай себе си всевъзможни хора, чиято отрицателна сила може да ви навреди.

Вратата

" Вратата скърца - това дава обещание приходи. Ако вратата бъде добре смазана, тя ще ти донесе благосъстояние ”, казвала Ванга. Вратата е отбраната на всеки дом. Ако вратата е заключена, тогава непознати не могат да влязат и да безпокоят индивида. Въпреки това, в случай че по някаква причина нещо се счупи или повреди по нея, тогава не би трябвало да я оставяте без нужното внимание.

Ако вратата спре да се затваря заради увисване, би трябвало да преоцените житейските си цели. Вероятно стопанинът на дома не се стреми към вярната цел. Ако ключалката се окаже счупена, това може да е знак за наличието на хора с неприятни мисли в близост.

Кранът или канализацията

Счупеният кран или запушената канализация въобще не са толкоз безобидни неща, колкото наподобяват. Всъщност това може да е знак, че енергийните запаси на притежателя се изразходват доста бързо и нямат време да бъдат възобновени, предупреждавала Ванга. Хроничната отмалялост и раздразнителността са единствено първите признаци на човек, който има проблеми с това.

В последна сметка неналичието на енергийни запаси може даже да докара до заболяване. Ако канализацията е запушена и това се случва в дома ви прекомерно постоянно, би трябвало да помислите дали в близост няма неприятел. Напълно допустимо е подобен човек да съществува. Това значи, че връзката с него би трябвало да бъде прекратена, написа Факти.бг.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР