Една от най-известните родни миски Маги Сидерова може да се

...
Една от най-известните родни миски Маги Сидерова може да се
Коментари Харесай

Маги Сидерова се похвали с нови бомби, старите й гръмнали

Една от най-известните родни миски Маги Сидерова може да се похвали с чисти нов силикон. Красавицата към този момент не крие, че още веднъж е с импланти, което ясно си проличава и от фотосите, които тя разгласява в обществените мрежи.

История

Маги имаше импланти от доста години, само че ги махна тази година и не щеш ли в този момент още веднъж е с пишна гръд. Репортер на „ Телеграф “ се свърза с нея, а тя удостовери, че още веднъж се е подложила на намеса за слагане на силикон в гърдите. „ Да, сложих си още веднъж гърди, 6 месеца откакто махнах старите. Искам да кажа, че старите импланти ги махнах, тъй като си имаше причина, не е било някакъв каприз. Бяха на 10 година, а и единият се спука “, разкри пред „ Телеграф “ Сидерова.

Тяло

Впечатление прави фактът, че Маги не е прекалила с кубиците в пазвата си, а в противен случай - сложила е тъкмо толкоз, колкото е належащо, с цел да наподобяват съразмерни на фигурата й. „ Някои хора обявиха, че са големи, което изобщо не е по този начин. Сложила съм 400 кубика, и то анатомични “, показа още тя. Макар да не е минало доста време от интервенцията, Сидерова леко е почнала и тренировки, с цел да поддържа съвършеното си тяло във форма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР