Една от най-известните платформи за онлайн резервации предлага уникално изживяване

...
Една от най-известните платформи за онлайн резервации предлага уникално изживяване
Коментари Харесай

Уникално изживяване: Една нощ в апартамента от Приятели

Една от най-известните платформи за онлайн резервации предлага неповторимо преживяване - за по-малко от 20 $ можете да отседнете в Ню Йорк в имитация на жилището и пространствата, където е сниман един от най-известните американски комедийни сериали - " Приятели ".

Въпреки че сцените са снимани в студио в Лос Анджелис, екстериорът на постройката, в която са живели любимците на феновете, е точно в Ню Йорк. Хотелът е отворен за 19,94 $ на вечер (препратка към старта на излъчването на поредицата през 1994 г.).

" Приключение с другари " е двуетажно пространство, в което посетителите имат разполагаем 18 стаи с истинския атрибут и костюми, както и декорите от сериала. За посетителите се провежда специфична вечеря, а на сутринта те могат да седнат на паметния оранжев диван, с кафе и сладкиши, в кафене, което наподобява съвсем на " Централ парк ".

Също по този начин е допустимо да резервирате престой за две нощи. Хотелът, чието посланичество е в Чикаго, работи целогодишно.

Атракцията идва дни откакто беше публично доказано, че нов епизод от паметната поредност " Приятели " ще има, а в интернет беше пуснат и къс филмов откъс на дълго чаканото продължение.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР