Една от най-известните ММА боркини у нас-Офелия Туджарова нападна словесно

...
Една от най-известните ММА боркини у нас-Офелия Туджарова нападна словесно
Коментари Харесай

Мма Боркиня Направи На Нищо Самохвалкото Даниел Златков

Една от най-известните ММА боркини у нас-Офелия Туджарова атакува словесно някогашния съквартирант Дани Златков. Припомняме, че екс футболистът разгласи публично, че става ММА войник и първата му борба е на 13 януари в зала „ Арена Армеец ”.

Той не пропусна да се похвали, че е сключил най-скъпия контракт в историята на този спорт у нас. Туджарова обаче нарочи Златков за фиктивен състезател, който единствено позори ММА у нас с хвалбите си.

„ Обидно е един футболист да излезе и да изяснява по какъв начин е сключил най-скъпия контракт у нас. Нищо персонално, той се продава добре. Лошото е, че хората ще идат да го гледат поради сеира и ще чакат представление, само че не е това концепцията на ММА борбите ”, аргументира се тя.

За разлика от множеството спортисти, Офелия стартира да тренира едвам на 19-годишна възраст. Миналата година печели купа на Европейско състезание по смесени бойни изкуства, написа hotnews.bg. Офелия разрушава стандартите, съгласно които това е мъжки спорт. Самата тя твърди, че доста хора са й казвали, че този спорт „ не е за дами ”.

Тя твърди, че не счита да живее живота си по избран метод, единствено с цел да се хареса на другите хора. Освен че се занимава със спорт, Офелия учи информатика и работи като частна учителка по български език и математика.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР