Една от най-големите звезди на българския театър Христо Гърбов ще

...
Една от най-големите звезди на българския театър Христо Гърбов ще
Коментари Харесай

Христо Гърбов и Тутурутка се включват в 100-годишния юбилей на Спартак

Една от най-големите звезди на българския спектакъл Христо Гърбов ще бъде част от Юбилея на ФК Спартак Варна. Комедийният артист е младеж на " соколите " и ще бъде един от водещите на шоуто в Драматичния спектакъл " Стоян Бъчваров " на следващия ден, 28.8.2018 година.

Звездното наличие ще се добави от шоумените от " Тутурутка ", които също са от най-запалените последователи на " синьо-белия " варненски клуб.  Още един звезден артист ще се включи в формалната гала - Христо Колев (Бате Ицо) от именитата школа " Златно Ключе ", който ще покаже непокътнатата си марка - изобразяване върху стъкло.

Сред формалните посетители в " Операта " се чакат министърът на младежта и спорта Красен Кралев, регионалният шеф Стоян Пасев, кметът на Варна Иван Портних, представители на БФС, общински съветници, известни лица от бизнеса, културата и спорта. Футболисти, треньори и деятели от историята на Спартак ще запълнят половината салон на Театъра. Специалната гала е с дълготрайност 1 час и ще стартира тъкмо в 19:18, като по този начин алегорично ще означи годишнината на клуба.

Специални изненади и дарове ще има и за всеки посетител на церемонията, както и за почитателите, които ще я следят на голям екран на площада пред постройката. След края на събитието ще има и едночасов концерт с песните на рапъра Денката и групите The Falcons и Il Pasaro, които ще изпълнят цели 5 песни, отдадени на Спартак Варна и неговия Юбилей.

Символична украса в " синьо-бяло " ще бъде направена на 28 август 2018 година и на Драматичния спектакъл " Стоян Бъчваров ", от чиито балкони ще се развеят синьо-бели платове поради 100-годишнината на Спартак Варна.

Шествието за Юбилея, което ще тръгне от площад " Севастопол " в 18:00, и на него се чакат над 5000 души, ще развее 400 флагове на " соколите " по централната част на града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР