Една от най-големите вериги зарядни станции в Европа Ionity обяви,

...
Една от най-големите вериги зарядни станции в Европа Ionity обяви,
Коментари Харесай

Драстично поскъпва тока за зареждане на електромобили

Една от най-големите вериги зарядни станции в Европа Ionity разгласи, че трансформира разпоредбите за прилагане на терминалите и цените си. Собствениците на електрически автомобили към този момент няма да заплащат еднократна такса за зареждане, която сега е €1, а за количество електрическа енергия по €0.79 на киловатчас.

С прехода към новата методика зареждането на Nissan Leaf, да вземем за пример, ще коства повече от пълненето на резервоара на бензинов Volkswagen Golf.

В Калифорния демонстрираха най-големия проблем на електрическите автомобили ВИДЕО

Ionity е основана от BMW Group, Daimler, Ford Motor и Volkswagen Group, а малко по-късно към плана се причислява и Hyundai. В момента това е една от най-бързо разрастващите се вериги със зарядни станции в 20 страни. Тази година броят им ще нарасне до 400.

След въвеждането на новия ценоразпис зареждането на Nissan Leaf с 62-киловатчасова батерия ще излиза на притежателя €49. За същата сума може да се изпълни 35-литровият контейнер на Golf с 1.4-литров бензинов мотор. Японският електрически автомобил обаче може да измине единствено 385 км с едно зареждане, до момента в който обсегът на "фолксвагена " е съвсем 600 км.

"Уилсън ", "Хени-Киловат " и другите типичен електрически автомобили СНИМКИ

От Ionity разясняват, че новата система за ценообразуване е "по-прозрачна " и "икономически жизнеспособна ". Представители на веригата припомнят също, че оферират на клиентите си абонаментна услуга, която дава преференциални условия за зареждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР