Една от най-големите спортни легенди на Северна Америка Джо Монтана

...
Една от най-големите спортни легенди на Северна Америка Джо Монтана
Коментари Харесай

Легенда на американския футбол спаси внучето си от отвличане

Една от най-големите спортни митове на Северна Америка Джо Монтана се прояви като воин и избави личното си внуче от жена, която искаше да отвлече хлапето.

64-годишният именит куотърбек на Сан Франциско 49-ърс и брачната половинка му Дженифър са влезнали в битка с млада жена, която влезнала в дома им за кражба и похищение на внучето им.

Престъпничката към този момент била взела спящото дете от кошарката му, когато Джо Монтана и брачната половинка му влезнали в стаята. Докато някогашният играч по американски футбол се борил с похитителката, Дженифър съумяла да изтръгне хлапето от ръцете ѝ.

Нападателката побягнала, само че след подадени сигнал от фамилията на Джо Монтана, скоро била хваната от полицейски патрул в региона град Сан Диего.

Калифорнийските управляващи оповестиха, че похитителката е влезнала в дома на именития футболист през отключена външна врата. Те прецизираха, че залавянето на дамата е било същински шанс, защото по случайност в региона е имало патрулиращи полицейски чиновници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР