Една от най-футуристичните и иновативни сгради предстои да отвори врати

...
Една от най-футуристичните и иновативни сгради предстои да отвори врати
Коментари Харесай

Музеят на бъдещето в Дубай ще бъде най-футуристичната сграда, която сте виждали

Една от най-футуристичните и новаторски здания следва да отвори порти в Дубай през 2019-а година, като тя ще стане дом на Музея на бъдещето. Освен, че впечатлява със своя дизайн, нейните основатели настояват, че ще бъде и измежду най-трудните за изграждане сгради.

Музеят е планиран от Killa Designs, а концепцията за неговата необикновена форма идва от античното китайско изкуство " Фън Шуй ", като елипсата символизира небето и земята, а празното пространство - незнайното.

 Снимка 348743
Източник:

За построяването на необикновената постройка ще бъдат взаимствани техники от авиацията, като фасадата ще бъде построена от стомана и фибростъкло. Като всичко останало в постройката прозорците също не са обичайни, като нямат ръбове и са във формата на арабски думи.

За завършването на плана са планувани 5 години, като крайният период е през 2019 година.

" Музеят на бъдещето ще бъде развъдник на хрумвания, мотор на нововъведения и дестинация за изобретатели и бизнесмени от целия свят ", споделя емирът на Дубай шейх Мохамед бин Рашид ад-Мактум.

 Снимка 348744
Източник:

" Той ще бъде първото такова място в света, отдадено на трендовете и технологиите на утрешния ден ", добавя той.

В постройката ще има зала за събития, спектакъл, лаборатории, както и платформа за демонстрации и тестване на изобретения.

Още фотоси на музея можете да видите в нашата изложба.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР