Една от най-емоционалните и избухливи участнички във Фермата“ Елизабет Илчева

...
Една от най-емоционалните и избухливи участнички във Фермата“ Елизабет Илчева
Коментари Харесай

Чорбаджийката Елизабет била конфликтна и в училище

Една от най-емоционалните и избухливи участнички във „ Фермата “ Елизабет Илчева се оказа душевно нестабилна и отвън играта, разясняват пред „ Галерия “ нейни познати. „ Същото ку-ку е и в живота. Нервозна жена, постоянно изпада в нервности и се държи хлапашки “, разказват я хора от обкръжението й.

Зрители също видяха странното държание на чорбаджийката и даже пробваха да оправдаят Иван Милин , който бе изпъден от шоуто, откакто й удари пестник. „ Тази Елизабет може да изкара отвън релси даже най-спокойния човек с непрекъснатото си дуднене и истерични прояви “, разясняват фенове.

Но това, което най-вече нервира почитателите, е българо-английският й изказ.

Тя непрекъснато вкарва британски думи или цели изречения в изреченията си. В същото време „ Фермата “ върви под шапката на патриотизма и родолюбието. Поведението й се дефинира като надуто и извънредно неуважително по отношение на обществената задача на предаването.

Елизабет е приключила паралелка с интензивно проучване на британски език. Била е член на асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България. Нейни някогашни съученици я дефинират като новобранец и даже като социопат. Трудно контактувала с останалите и постоянно влизала в спорове с връсниците си.

Висшето си обучение приключва в Англия, където работи в бутикова изложба. У нас пък е помощник на изпълнителния шеф в огромна гръцка строителна и капиталова компания.

Във „ Фермата “ съумя да се изпокара с съвсем всички от тима си, само че с помощта на променливите си настроения, бързо се сдобрява с хората. Сближи се по-интимно с участника Сами Хоссни, който обаче си има сериозна другарка отвън „ Фермата “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР