Една от най-емоционалните български песни - Я кажи ми, облаче

...
Една от най-емоционалните български песни - Я кажи ми, облаче
Коментари Харесай

„Я кажи ми, облаче ле бяло” става част от новозеландски филм

Една от най-емоционалните български песни - „ Я кажи ми, облаче ле бяло ", ще стане част от игрален филм в Нова Зеландия. Изпълнява я националната певица Ана-Мария. Тя е родом от Панчарево.

Изпълнителката е била част от редица емблематични ансамбли като „ Филип Кутев " и „ Мистериите на българските гласове ". Обиколила е толкоз доста страни, че от дълго време е спряла да ги брои. Където и да отиде обаче, най-добре се усеща в България. Тук е сърцето й, само че пък гласът й продължава да обикаля цялото земно кълбо.

Да се върнеш в къщата на мама е може би най-стоплящото възприятие. Една ария предава майчиния уют на тези, за които домът е на хиляди километри. Преди три месеца Ана-Мария Трайкова записва своя версия на изповедта на милиони българи зад граница. Малко по-късно „ Я кажи ми, облаче ле бяло " получава своя билет към Нова Зеландия.

„ Получих предложение от български режисьор, който се намира в Нова Зеландия. Нека да излезе филмът и тогава, в случай че е комфортно, ще споделя името. Чул е песента в наше осъществяване, докоснала го е и реши да я употребява в своя филм ", признава певицата.

Лентата от другия завършек на света към момента се пази в загадка. Ще излезе по кината при започване на лятото. Той е с фантастична тема, доколкото схванала Ана-Мария.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР