Една от най-бързо развиващите се компании в България, в сферата

...
Една от най-бързо развиващите се компании в България, в сферата
Коментари Харесай

Първи Second Life магазин отвори врати у нас

Една от най-бързо разрастващите се компании в България, в областта на търговията на дребно на маркови облекла, обувки и аксесоари на световноизвестни производители – " Меркари България “, отвори своя първи " Second Life “ магазин в Пловдив.

Това е първият магазин  за използвани продукти на компанията, само че в него ще може да се открият и неповторими нови и преоценени находки с етикет - от всевъзможен тип и за всеки мотив.

Концепцията на новото обичано място за шопинг е да предложи селекция от над 8000 продукта на международни марки облекла, обувки и аксесоари за цялото семейство с до 80% понижение от целесъобразната цена. Стоката е деликатно подбрана от дългогодишни експерти с опит в продажбите и е ориентирана към необятен кръг от клиенти.

Големият плюс за посетителите е, че с изключение на да обновят дрешника си със артикули на преференциални цени, те ще дадат своя принос и за екологията. Все повече българи в последните години осъзнават, че производството на нови облекла оказва отрицателно въздействие върху околната среда, а купувайки продукти, принадлежали на различен, им даваме нов живот, спестяваме запаси на планетата и оказваме помощ за опазването на природата.

Магазинът, с повърхност от близо 400 кв.м на ул. " Георги Икономов “ 2 в Пловдив, отвори порти на 21 юли, като до края на месеца посетителите ще могат да употребяват в допълнение 30% отстъпка от цените.

Всяка година, в " Меркари България “ се продават над половин милион облекла, обувки и аксесоари. Компанията разполага с над 12 физически обекта в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, онлайн магазин, а от 2020 година е и на румънския виртуален пазар.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР