Една от най-атрактивните участнички във Фермата изуми всички в продукцията

...
Една от най-атрактивните участнички във Фермата изуми всички в продукцията
Коментари Харесай

Шок във Фермата! Сексапилната Мариана разкри свой...

Една от най-атрактивните участнички във " Фермата " изуми всички в продукцията с порока, от който страда. Бившата " Мисис България " и уредник на състезания за хубост Мариана Маринова хвърли в смут всички!

Причината е от недостатък, с който не може, само че и не желае да се пребори. Атрактивната брюнетка не устоя и ден без да пуши, а никотиновият апетит я докарва до нервност.

След като съотборниците й от отбора на чорбаджиите избраха да вземат от наставника си кафе, вместо тютюн, Мариана се почувства подценена и изрично отхвърли да се труди.

Според нея големите й напъните да усъвършенства изискванията на живот във " Фермата " не са оценени уместно, а трябвало да бъдат възнаградени най-малко с един пакет цигари.

" Губите ме като служащ. Дадох си гъ*а да измажа тези стени, с цел да си получа тъпите цигари! Сега се усещам зле! ", проплака Маринова и се изолира в спалнята.

Откакто е в аграрното риалити Мариана Маринова сподели, че върти мистрия с лекотата, с която реди тиарите върху главите на победителките в състезанията й. Мъжете в чорбаджийската плантация не скриха възхищението си от уменията й на строител, а съотборникът й Ивайло Шопски се опита да я върне в играта.

" Ела да покажеш на всички коя си, ела да мачкаш! ", надъха я той. Обидената Мариана обаче не се пречупи.

" Не съм влезнала тук, с цел да демонстрирам коя съм. Хиляди пъти споделих, че ще работя крепко, с цел да си получа като премия цигарите, само че никой не ме отрази.

В живота лекарите и пожарникарите също стачкуват, тъй като трудът им е подценен ", отсече Маринова, която влезе във " Фермата " със поръчката, че интелектът й е по-голям от силиконовите й импланти.

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР