Една от любимките на попфолк феновете, Нелина, направи изненадващо признание

...
Една от любимките на попфолк феновете, Нелина, направи изненадващо признание
Коментари Харесай

Сериозно ли? Нелина заживя в студентско общежитие

Една от любимките на попфолк почитателите, Нелина, направи изненадващо самопризнание в шоуто на Николаос Цитиридис. По време на изявлението тя показа, че макар многогодишната си кариера, тя по този начин и не е приключила музикално обучение. Пандемията обаче тотално преобърнала живота ѝ и към този момент е студентка по "Изпълнителско изкуство (народно пеене) ", в класа на Бинка Добрева.

Тя разкри още, че състудентите ѝ не скриват учудването си от обстоятелството, че е в техния курс, вместо да преподава, а и също така, Нелина напълно не слага преграда сред себе си и тях и даже към този момент живее на общежитие:

„ Студентите като ме видят в университета и възкликват: „ Абе, това не е ли Нелина? “ „ Да, тя е “. „ Ама преподава ли? “ „ Не, учи “. „ Е, по какъв начин по този начин, ти би трябвало да преподаваш, а не да учиш “. Живея в студентското общежитие с моите съученици. Откачих у дома две години, не желаех да отивам на квартира и още веднъж да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме начело пред общежитието, пускат „ Бял Мерцедес “ по купони. По улиците в Благоевград толкоз ми се радват. Човек постоянно би трябвало да подхваща нещо ново “.

Нелина показа и една незнайна до момента истина за най-големия шлагер, който беляза кариерата ѝ. Певицата разкри, че "Бял Мерцедес " е била просто заряд за касетка и никой не е предполагал, че ще се трансформира в един от най-легендарните попфолк песни:

„ Бял Мерцедес “ беше заряд на една касетка, с цел да запълни времето от двете страни и да поизравним. По-лесно беше да създадем една нова ария и да поизравним, в сравнение с да се чудим по какъв начин да ги натаманим двете страни. И по този начин, харесахме си мелодията и се чудихме какво е настоящо по това време. Тогава беше огромната обезценка, имахме доста пари, само че не знаехме какво да ги вършим. До нас имаше едно огромно обмен бюро и всеки ден всички вървяха да сменят, да купуват и продават, тъй като не знаеш на следващия ден какво ще се случи. Мислехме да създадем ария „ Чейндж “, и оттова какво беше настоящо – мерцедеса бял, пари по юргани и по този начин. И ето песента заряд ме храни към този момент 35 години “.

Освен сполучлива певица, Нелина е и горда майка. Тя показа, че синът ѝ тази година е зрелостник, само че към този момент работи и самичък изкарва прехраната си без нейна помощ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР