Една от любимите ни родни инфлуенсърки е Цветелина Петрова, по-известна

...
Една от любимите ни родни инфлуенсърки е Цветелина Петрова, по-известна
Коментари Харесай

Уау! Цвети на Криско по корсет показа перфектно тяло, ето как отслабва красавицата

Една от обичаните ни родни инфлуенсърки е Цветелина Петрова, по-известна като " Цвети на Криско ". Тя е в действителност красива, само че и мега поддържана мацка! А още по-впечатляващото е, че има две деца и наподобява по този метод:

Именно тази фотография стана мотив не какъв да е, а самата Глория да се възхити от фигурата на Цвети. Половинката на рапъра нерядко разгласява сторита от залата, а в последно време е почнала да се занимава по-усърдно с пилатес. Но не това е тайната на фигурата ѝ. Тя е на прецизен режим от началото на март до момента.

Виж още: Сдобриха ли се? Наум, Теа и Петканови - дружно на инфлуенсърска вечеря с доста смях и усмивки

В стори тя показа, че съблюдава кето режима - приема по-малко от 20 гр. въглехидрат дневно. Именно по този начин се поддържа в топ форма и топ здраве, уверена е тя. Цвети твърди, че фактът, че не си пада по месото, по никакъв метод не я е спрял от прецизния режим. 

Кето храненето става все по-популярно измежду родните звезди. На подобен режим е и Александра Петканова, а преди време и Азис се вталяваше с ниски въглехидрати. Преди време стана ясно, че точно с нисковъглехидратно хранене телевизионната водеща Мария Силвестър държи под надзор своето преддиабетно положение. 

Виж още: Снимки на Андреа провокираха скандал, а Дани от " Един за различен " се подигра на певицата

Но Цвети наподобява в действителност съвършено - по тялото ѝ не си проличава да е раждала, само че и в същото време не е мъчително слаба като други родни инфлуенсърки. Само вижте това:

Изображение: https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР