Една от легендите на професионалния американски футбол и Super Bowl,

...
Една от легендите на професионалния американски футбол и Super Bowl,
Коментари Харесай

Авторът на най-вдъхновяващата реч в спорта се среща с играчите на Левски

Една от легендите на професионалния американски футбол и Super Bowl, холивудски артист и бизнесмен Джейми Уилямс ще се срещне с играчите от представителния тим на Левски.
Участвалият във кино лентата на Оливър Стоун „ Всяка една неделя " Уилямс ще изнесе лекция на футболистите, в която ще им сервира редица от образци за изкуството да си ледер.

Джейми Уилямс е създател на една от най-известните мотивационни речи в киното. Тази в която героят на Ал Пачино надъхва играчите си преди край на Super Bowl. Освен това легендата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младежите по какъв начин да трансформират фантазиите си в действителност.

" Когато бях дребен, футболът беше моята вяра. За мен и за моите другари това беше ежедневната ни рутина. Това стана част от моето ДНК. Обичам да се състезавам. Но доста обичам и да изучавам. Обичам историята ", разкрива Джейми Уилямс и добавя, че харесва митологията. Любимият му воин е Херакъл – тъй като потвърждава максимата, че няма невъзможни неща.

" Всичко това, което Ал Пачино споделя, всяка една дума, аз персонално съм ги претърпял ", добавя още Уилямс. Срещата сред него и футболистите на ПФК Левски ще се състои във вторник, 05.11, от 11.00 ч. в залата за конференции на Сектор „ В “ на „ Герена “. efbet Лига 15 кръг, сряда 6 ноември  Левски 15:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР