Една от легендите на българския футбол - Петър Хубчев, се

...
Една от легендите на българския футбол - Петър Хубчев, се
Коментари Харесай

Петър Хубчев се бори с тежко онкологично заболяване

Една от легендите на българския футбол - Петър Хубчев, се бори с тежко онкологично заболяване. 

Това разкри някогашният капитан на националния тим по футбол Стилиян Петров на конференция преди " Мача на вярата ", който Стенли провежда. Бившият треньор на " Левски " и редица родни клубове трябваше да бъде част от българския отбор, който ще се изправи против задгранични звезди.

Стилиян Петров прикани всички мачове от идния кръг в шампионата на да бъдат спрени в петата минута, а почитателите да поддържат Хубчев с овации. Същото ще се случи и в благотворителния мач. Именно с №5 именитият защитник игра през по-голямата част от кариерата си.

На 6 септември на стадион " Васил Левски " фондация " Стилиян Петров " провежда благотворителен мач. В дуела ще вземат участие едни от най-големите имена в българския и международния футбол през последните десетилетия, измежду които Христо Стоичков и Наско Сираков. Събраните средства ще бъдат дарени за битка с онкологичните болести в България. Те ще бъдат разпределени както сред лечебни заведения в страната, по този начин и за подпомагането на хора, които се борят с подлото заболяване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР