Една от изненадващите (или не чак толкова) раздели на годината

...
Една от изненадващите (или не чак толкова) раздели на годината
Коментари Харесай

Раздяла, но какво от това? Симона Загорова в топ форма, с нови устни и доста свалени килограми

Една от изненадващите (или не чак толкова) раздели на годината сигурно е тази на Симона Загорова и бащата на детето ѝ - служителят на реда Даниел Милушев. Симона разгласи публично края на връзката им, въпреки че клюки за това се появиха още преди този момент. Двамата изтриха общите си фотоси и поеха по своя път.

Виж още: Моден fail на годината? Моника Валериева изуми интернет с екипче за първокласен ресторант! 

А пътят на Симона Загорова наподобява бляскав, моден, без непотребни неприятни страсти и напряко badass. Певицата качи някои фотоси, с които можем да се убедим, че това е точно по този начин:

 

Симона не споделя повече под фотосите, само че пък какво повече ни би трябвало в действителност? Тя наподобява повече от съвършено, а по всичко проличава, че се е стопила доста. Певицата наподобява прекомерно сериозна на тези фотоси, а пък почитателите ѝ пишат, че от ден на ден стартира да наподобява на майка си. 

Виж още: Пиленцата от Монако с разкрития за компанията им във Франция, както и желаят ли да си имат деца 

Последните седмици Симона прекарва времето си с близки приятелки и се любува на есента и времето с щерка си. Тя разгласява и селфи, което породи подозрения, че е нараснала обеда на устните си. 

 

Какви са бъдещите проекти на Симона, можем единствено да гадаем, само че поради сполучливото лято, сме уверени, че певицата занапред ще жъне и още триумфи. Иначе, когато разгласи раздялата си с Даниел, тя увери, че двамата резервират връзки в името на развъждането на детето им. 

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР