Една от интересните тазгодишни тенденции води началото си от дефилето

...
Една от интересните тазгодишни тенденции води началото си от дефилето
Коментари Харесай

Пресечната точка между роклята и панталона - slava.bg

Една от забавните тазгодишни трендове води началото си от дефилето на Khaite за сезон пролет-лято 2020 и това е наслагването на рокля върху панталон.

Тази композиция ненапълно припомня за 90-те, когато сходен тренд се беше появил, само че прочитът в този момент е напълно друг и несъмнено принадлежи на 21. век. Освен Khaite, този тренд се вижда и при Brock Collection, Jacquemus, J.W. Anderson и Chloé и това не е инцидентно, тъй като общият знаменател за всички тези марки са прогресивните млади дизайнери, които стоят зад тях.

Те всички редефинират разбирането какво съставлява луксът в модата през 2020 година и по какъв начин наличието му към този момент е изместено от вечерното облекло към ежедневния дрешник.

И в случай че множеството от тези имена са към този момент познати, то горещият нюйоркски бранд Khaite е най-младият измежду тях и е учреден едвам през 2016 година Последните няколко сезона това име циркулираше все по-често в стилните среди, а от предходната есен можем да кажем, че Khaite е измежду марките, които пишат история, като дефинират трендове.

Популярността на марката, прочут измежду клиентите си с извънредно качествени кашмирени пуловери, бодита с квадратни деколтета, деним и сантиментални тюлени рокли, избухна в обществените мрежи във връзка сутиена (т.нар. бралет) от кашмир, който Кейти Холмс беше уловена да носи в края на предходната година. Така стартират стилните приказки в днешни дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР